6 day(s) ago
呢間一直想試,因為佢價錢全部都係幾草野有找💰,呢個價錢真係好難得😂仲要啲野食一啲都唔頹,而且款式都幾特別🥟小籠包胡椒湯 $40呢個大家食果陣要小心❗個小籠包🥟我一咬爆汁噴落自己塊面💦😂呢個組合幾特別,一碗有4隻小籠包,肉骨茶偏胡椒味,唔錯💕🍚香煎脆邊蛋肉餅飯 $42賣相好靚仔😍要左多蔥,燶邊蛋煎得岩岩好,蛋黃勁流心❤️,肉餅煎得好香,咬落亦有肉汁🤌🏻想再邪惡啲可以學我地加炸豬油渣($18),蛋黃肉餅豬油渣加飯一齊食,正👍🏻🉐🍜胡椒肉骨湯米 $45有3條骨,都幾大條而且多肉🙆🏻♂️記得點個甜豉油嚟食,鮮味好多😋😋米粉配胡椒肉骨茶湯底好夾,冬天食特別暖胃😍🐥招牌炸雞翼 $27推介❣️有4大隻,雞翼食到有蝦醬既香氣,炸得亦岩岩好中間仲有肉汁,必食🙌🏻🍞咖央多士 $25有4件,好香脆,而且咖央醬、牛油🧈份量好足,每一啖都食到牛油同咖央醬,好食👍🏻overall呢間價錢好佛心,可以放心叫多幾款試下😆下次仲想試埋佢個炒豬腸粉同豬油撈飯🍚有3間分店,推介兩草 Two Greens:炮台山宏安道18號威德閣地下6號舖尖沙咀棉登徑7號地舖旺角白布街16號地舖(營業時間:8:30am-9:30pm)
🥟小籠包胡椒湯 $40
兩草 Two Greens:
炮台山宏安道18號威德閣地下6號舖
尖沙咀棉登徑7號地舖
旺角白布街16號地舖
(營業時間:8:30am-9:30pm)