2018-09-15 34 views
食日本嘢,緊係食拉麵咖啦!🍜🍜今日落腳嘅地方就係和拉麵啦!講下間鋪嘅店面先啦門面呢就有一啲日本風格嘅燈籠🏮,我個人就幾鍾意嘅入到去呢就有幾張枱,廚房亦都係開放式即係客人係可以睇到師傅點煮麵嘅,幾有氣氛啦!咁個環境講下先,店面乾淨枱面上面仲有個辣芽菜幾好食!可以當開下胃咁🤤🤤🤤職員仲同我地講啲辣芽菜係新鮮每日整嘅,都幾有心思❤️而我哋今日就叫咗辛辣拉麵、口厚燒芝士玉子、金菇牛肉卷同埋中華海蜇。辛辣拉麵麵質同我平時食開嘅唔同,比起平時食嘅易入口好多!😋😋😋湯底亦都唔會好重口味,食落去舒舒服服,唔錯唔錯!特別提下就係佢嘅叉燒呢個價位嚟講,絕對係令我驚豔😍!食叉燒就好驚佢乾身難咬,而佢呢個呢就肥得嚟又唔會太肥,唔會膩❤️❤️!厚燒芝士玉子🥚好有蛋味,賣相都唔錯,芝士嘅份量都絕對唔會孤寒👍🏽👍🏽金菇牛肉卷比我想像中好食🤤🤤本身以為牛肉卷會冇乜牛味,但係呢個牛肉卷牛味十足,又唔會太油!食得開心之餘,仲絕對冇罪惡感呀😍😍!最後就係中華海蜇,食落又係舒舒服服嘅!醬唔會太多亦都唔會太少,比例啱啱好👍🏽👍🏽👍🏽總括嚟講呢間野啲嘢食落易入口又舒服,絕對唔會食到好辛苦,食得出係冇味精嘅。另外拉麵嘅湯底亦都值得一讚!
食日本嘢,緊係食拉麵咖啦!🍜🍜
今日落腳嘅地方就係和拉麵啦!

講下間鋪嘅店面先啦
門面呢就有一啲日本風格嘅燈籠🏮,我個人就幾鍾意嘅

咁個環境講下先,店面乾淨
枱面上面仲有個辣芽菜幾好食!可以當開下胃咁🤤🤤🤤
職員仲同我地講啲辣芽菜係新鮮每日整嘅,都幾有心思❤️

湯底亦都唔會好重口味,食落去舒舒服服,唔錯唔錯!

金菇牛肉卷比我想像中好食🤤🤤
食得開心之餘,仲絕對冇罪惡感呀😍😍!