今次嚟到試最近好hit嘅🍋港版牛舌之檸檬🍋自己就無試過日本真正嗰間,今次試下港版先啦,超興奮呀😝!!餐廳爆滿到不行,經常都要等大約20-30枱😥😥座位亦都迫左少少🤧基本上大家都係叫牛舌🐮🤣雖然店位細左D但overall嚟講係值得一試嘅高質厚燒牛舌心!!-🔥必食Items ▫️ 極味厚切牛舌定食 HK$158 ★★★★★套餐包有沙律、麵豉湯、茶碗蒸、細碗牛舌咖哩,白飯,同蕨餅做甜品。🍱牛舌面烤得香脆,但舌芯中間竟呈粉紅色💖同保持到彈牙柔軟😱,真係好impressive。為左保持原味,建議簡單使用鹽做調味就得😚▫️ 極味厚切牛舌&牛小排定食 $188 ★★★★☆如果你驚膩,唔想淨係食牛舌,可選擇牛舌&牛小排套餐🤩但我覺得牛小排有啲韌,整體嚟講都算幾野味😋

🔥必食Items

▫️ 極味厚切牛舌定食 HK$158 ★★★★★