太耐冇去飲茶,見爹哋媽咪過嚟探Lisboy,即刻搜尋附近有邊間老字號酒樓啱大家食個晚飯😋🍽️ 特選西澳龍蝦去到本身諗住飲茶發現原來呢度嘅海鮮餐都好抵食,今次我哋叫咗個海鮮組合餐,有一隻大大嘅特選西澳龍蝦🦞加$60就有個伊麵底添😋龍蝦伊麵真係絕配😍個龍蝦真係超級新鮮同大隻,加埋龍蝦汁,Lisboy食到舔舔脷,最正係個龍蝦已經斬件上檯😋好容易食到!Lisboy食完一舊又拎一舊俾婆婆開俾佢食😂🍽️ 粉絲大蟶子呢個套餐仲可以揀四隻粉絲大蟶子或者鮑魚🦪以為唔夠食啦,點知上碟嘅隻隻蟶子大到成隻Lisboy手臂咁長😂仲有大量蒜蓉粉絲底,好有家嘅味道即刻加返兩碗白飯!而且我聖子極度新鮮😝大大啖好滋味!呢間老字號酒樓出晒名係食游水海鮮,所呢餐好滿足😌最後仲送咗每人一碗糖水俾飯後甜品,個場又夠大,Lisboy食完再放下電,呢度服務同食物都夠晒吸引!||

🍽️ 特選西澳龍蝦

🍽️ 粉絲大蟶子