2024-10-21
湊湊火鍋•茶憩(大圍)今日森仔放下就,約左同事收工開心打邊爐😊😊搵左間唔限時,食物質素又高質嘅湊湊火鍋·茶憩😉咁啱撞正佢做緊「湊湊5週年盛典午市套餐重大升級!!」,真係超正🤩嘅半價優惠😍選擇方面都算幾多,包括華麗海鮮套餐、日本A5和牛套餐、西班牙伊比利亞豬肉套餐等。森仔果日就試左美國🇺🇸特選牛板腱小火鍋套餐同伊比利亞豬肉套餐😙🥇特選牛板腱小火鍋就算不是仼食set, 套餐真係應有盡有!牛板腱🐄真係大大盤足足有8大片,而個油脂分佈勁靚仔😍恰到好處,雪花❄️感max🤓食落口,牛味濃且嫩滑👍🏻蔬菜🥬拼盤誠意十足,咩都有啲,包括:粟米🌽,娃娃菜,皇帝葉,冬菇,蕃茄,淮山,秀珍茹,木耳,蜂巢豆腐😆😆人大左,火鍋🍲真係鍾意❤️食多左蔬菜類!所以,咁多唔同種類菜,啱晒👍🏻火鍋丸物就有爆漿牛丸同鮮蝦丸🥲食得出係人工制,所以特別好味😋差啲講漏左,佢個靈魂湯底都有六種可選,而我選左湊湊著名嘅酸菜鍋!酸辣開胃🤤惹味非常👍🏻🥈伊比利亞豬肉套餐由於同事唔食辣,所以佢選左清涼椰子🥥雞👍🏻呢個真係有驚喜!湯底鮮甜有雞味,用足椰子水🥥。未打邊爐🍲前,都飲左兩碗😜伊比利亞豬肉🐷肉質都唔錯,食得出係高級豬!有豬味又嫩滑,唔錯!
今日森仔放下就,約左同事收工開心打邊爐😊😊
搵左間唔限時,食物質素又高質嘅湊湊火鍋·茶憩😉
🥇特選牛板腱小火鍋
就算不是仼食set, 套餐真係應有盡有!
人大左,火鍋🍲真係鍾意❤️食多左蔬菜類!
所以,咁多唔同種類菜,啱晒👍🏻
🥈伊比利亞豬肉套餐
未打邊爐🍲前,都飲左兩碗😜
其他套餐配料也是和牛套戲的一樣
套餐分量本身都唔少,仲可以做會員配埋免費嘅台式半自助吧😌爽yy。
即係可以食到佢嘅新鮮水果🍉(西瓜,哈蜜瓜🍈和蕃茄仔),仲有森仔必食嘅滷肉飯😜
森仔大推🧡湊湊5週年盛典午市套餐🧡
超抵半價優惠由10月18日起至10月22日,僅限5天!!
快啲去try 下先😝🤩
#台式火鍋 #湊湊火鍋 #coucouhotpothk #hotpot #火鍋 #打邊爐 #午市優惠 #小火鍋 #森仔食堂