Hiring
$60-$75
Hourly (Negotiable)
$60-$75
Hourly (Negotiable)
$17,000-$20,000
Monthly (Negotiable)
$17,000-$20,000
Monthly (Negotiable)
2004-01-14 220 views
行到鋪頭附近已經聞到一陣陣麻棘味道,相信鍾意食開麻棘既朋友都會明白麻棘既誘惑。黎到呢度,一定係會食米線啦;湯底可選清湯及麻棘湯底,而麻棘可分大、中、小及細分一至五個小棘,建議一定要麻棘湯底,無論你係唔係好棘既都應該試下,因為清湯真係好淡,亦今到配料毫無特色可言。米線可選一至三款,我最常食係豬潤、黑柏葉、竹、牛肉,尤其係黑柏葉,真係好爽口,可惜好多時都買晒。竹本身係一樣平平無奇既食物,但當吸收左麻棘湯之後真係好正。你想同時食多樣配料?你可以order大大碗既過橋米線,不過至緊要你食得晒啦。如果當日有拉麵供應,記住要試! 因為係老闆即場拉,真係好彈牙又好有質感。小食我揀香草雞翼,記住order乾身一點,因為香草同雞翼配合。已經幫襯譚仔記接近兩年,由一個鋪位,擴充到兩個,然後剛剛在深水步開分店,既然人客多了,好自然難以控制食物質數,還有分量比以前少了四分一。例如米線’林’左,唔彈牙;配料愈來愈切得細件,有時跟本係'碎',湯底就真係’比以前淡了。唉~好明顯近來人客已相繼’過檔’附近另外一間鋪頭:四川麻棘米線。
行到鋪頭附近已經聞到一陣陣麻棘味道,
相信鍾意食開麻棘既朋友都會明白麻棘既誘惑。
黎到呢度,一定係會食米線啦;
湯底可選清湯及麻棘湯底,而麻棘可分大、中、小
及細分一至五個小棘,建議一定要麻棘湯底,無
論你係唔係好棘既都應該試下,因為清湯真係
好淡,亦今到配料毫無特色可言。
多時都買晒。竹本身係一樣平平無奇既食物,
但當吸收左麻棘湯之後真係好正。
已經幫襯譚仔記接近兩年,由一個鋪位,
擴充到兩個,然後剛剛在深水步開分店,
既然人客多了,好自然難以控制食物質數,
還有分量比以前少了四分一。
唉~
好明顯近來人客已相繼’過檔’附近另外一間鋪頭: