2015-07-08 3199 views
中環除咗南記有得食米線之外,仲有一間橋香園啦,我有2009年開始就成日去中環出現所以我一早已經幫襯過呢一間米線,頭果幾年我都係食撈米線,直到有一次佢送出外賣送左湯米線俾我,話我突然覺得自己發覺得太遲啦!個湯底非常香甜非常惹味濃郁!自此之後無論堂食又好外賣又好我都叫湯米線!個湯簡直係呢一間舖嘅核心價值!點知,2015年,我今年係第一次叫外賣湯米線,個湯變晒質唔再係以前果種味道,味道仲好淡就算我自己加左辣醬,都係覺得好淡!而且個米線錄得太耐已經林晒!唔知係咪間鋪轉左手定點已經失準!以後盡可能都唔會再幫襯呢間野!亦都唔會再介紹朋友試呢間野!

而且個米線錄得太耐已經林晒!

Delivery