兩次食唔係行過諗唔到食咩,味道就不過不失啦。第一次食咗個飯,有牛脷定唔知邊個部位,肉質係好嘅,但調味真係太淡。個set包埋嘅牛尾湯酸酸地,唔係好食但會忍唔住一路食😅總之成間野真係好奇怪,下面再講~➊。貝汁鹽味拉麵個湯飲得出真係好多野,但相對好salty😅都係唔係好食但會忍唔住一路食,因為太濃⋯⋯拉麵偏軟,塊叉燒好食嘅,同個湯底ok夾。好唔好食真係見仁見智啦~➋。白豚骨拉麵呢個係第二次嚟先食,今次揀返淡啲嘅湯,濃厚好飲,味道啱啱好,太好了😂個三層肉就好驚豔!肥嘅部分入口即化,瘦嘅部分融埋一齊,好完美🥲❤️極推!個白豚骨拉麵係午餐跟set食,餃子好普通就唔提了,但可以海鹽雪糕好好食!服務都唔差嘅,嗰日我喺門口寫字嗰陣講起嗰friend想去日本食,個店員就主動解答返佢哋間店同日本有幾成差別。不過就算係四人位都好迫,希望以後有機會可以改善~

➊。貝汁鹽味拉麵

➋。白豚骨拉麵

2021-05-25
$120 (Lunch)
  • 白豚骨拉麵