2024-03-19 81 views
晚上老公帶我去慶祝🍾位於灣仔既隱世西式扒房每位$498包括前菜,主菜,小食,甜品,飲品,食物非常精緻😍非常豐富😋坐低🪑一陣店員就會比一盤餐包,同會好細心介紹每個餐包係咩味道👅,再配上佢哋特製嘅香草牛油🧈會更加好食😋另外,餐廳亦送上每堂一碟48月熟成西班牙橡果飼養黑毛豬火腿,店員說是由老闆親自係農場直送過黎,唔夠食可以買回家再食😋🔸煙燻鱔肉肉質非常嫩滑,有陣陣煙燻香味🔸美國頂級西冷牛扒🥩肉質鮮嫩,份量十足,薯菜都好好食😋🔸油封鴨腿外皮整到好香脆,咬落肉汁好嫩滑,仲有好多薯菜🔸薯條🍟薯條炸得好香口,配上茄汁完美🔸香菇🍄份量都好多,爽口又淋甜品🍧每日都會唔同款式嫁🔸檸檬撻一定要一齊食,因為檸檬比較酸,配上上面嘅忌廉,可以中和返酸既味道👅🔸巴斯克芝士蛋糕好鬆軟,芝士味都比較重,好滑飲品🥤基本茶,咖啡,奶茶都有供應 咁多野食,食到我好飽呀!
晚上老公帶我去慶祝🍾
位於灣仔既隱世西式扒房

🔸煙燻鱔肉
肉質非常嫩滑,有陣陣煙燻香味

🔸美國頂級西冷牛扒🥩
肉質鮮嫩,份量十足,薯菜都好好食😋

🔸油封鴨腿
外皮整到好香脆,咬落肉汁好嫩滑,仲有好多薯菜

🔸薯條🍟
薯條炸得好香口,配上茄汁完美

🔸香菇🍄
份量都好多,爽口又淋

甜品🍧每日都會唔同款式嫁

🔸檸檬撻

🔸巴斯克芝士蛋糕
好鬆軟,芝士味都比較重,好滑

飲品🥤
基本茶,咖啡,奶茶都有供應

咁多野食,食到我好飽呀!