2023-11-25 497 views
約咗三五知己gathering,見到呢間小店又有串燒又有日式飯咁,好似坐得幾舒服,咁就去試吓,咁啱見到店主帶咗兩隻柴犬來店舖探訪,店內仲有啲寄賣狗狗精品賣,雖然我係一個貓奴,但都覺得店主隻狗真係好得意好乖😬呢個區夜晚比較安靜,客人唔多,好適合同朋友傾偈聚會。呢啲小店做街坊生意,菜式一般好有誠意,尤其係見到店主將我哋叫嘅串燒食材由隔離間店新鮮拎過嚟整,一啲都唔馬虎。雖然有啲個牛舌有dd硬,但嗰d有孜然粉嘅串燒真係好食到不得了。成餐飯好抵,d串燒一般都係$10 $15一串,喪食都係百零蚊一個人。鮮榨果汁都係$20一支jar!

呢個區夜晚比較安靜,客人唔多,好適合同朋友傾偈聚會。

$100 (Dinner)
  • 串燒芫荽燒賣
  • 蒜牛油翠玉瓜