2024-12-01 76 views
🌟 最近去咗銅鑼灣間高級韓國fusion咖啡廳,呢度環境優雅,燈光自然柔和,令整體氣氛非常舒適,同時又充滿咗韓國特色嘅時尚感覺。🌿🕯️**香印提子奶蓋綠茶**:香印提子奶蓋綠茶真係一個清新嘅享受,綠茶清香,配上香甜嘅提子奶蓋,口感豐富🍵🍇**濟州柑乳酸梳打**:呢款飲品充滿咗柑橘嘅清香,配上乳酸梳打嘅清爽,味道非常清新解渴。🍊🍹**明太子蟹肉飯卷**:飯卷內餡豐富,明太子嘅鮮味同蟹肉嘅嫩滑完美結合,口感層次分明🍣🦀**啖啖蟹肉千層麵**:千層麵層層分明,蟹肉豐富鮮美,配上濃郁嘅醬汁,每一層都充滿咗濃濃嘅蟹味🍝🦀**韓式奶油排骨鍋(辣味)**:排骨煮得嫩滑多汁,奶油嘅濃郁同辣味口感豐富,味道濃郁🍲🔥**芬芳提子窩夫**:呢款甜品外皮香脆,內裏松軟,提子嘅香甜同窩夫嘅香氣,大滿足🧇🍇