呢間簡單嘅車仔麵餐廳,我覺得好舒服,好似走進咗香港人嘅日常生活。🔴酸菜金湯肥牛粉🔴湯底醇厚而又清甜,湯裏面嘅酸菜同肥牛,味道絕配,食到我成日都想多講幾句讚賞之辭。而且,佢用上嘅肥牛質感柔嫩,酸菜帶出咗金湯嘅滋味,絕對喺一道身心滿足嘅料理😋。🔴酸辣湯底米線🔴係我食過最震撼嘅一碗。湯底既酸又辣,食得開胃又解渴,加入嘅蓮藕,雞翼尖同埋魷魚鬚,每一種食材都烹調得剛剛好,俾人一種莫名嘅幸福感💕。🔴麻辣風琴豆腐🔴優質豆腐切成風琴狀,湯底夠麻夠辣,食落去就感覺有種美妙嘅香辣滲漏心扉的感覺,讓人停不下來😍。無論你係邊種口味,喺呢度總可以尋找到你嘅最愛。因為嗰心情就好似返咗香港街頭,食住呢啲有家鄉味道嘅美食。所有人都應該要嚟試一試,開開眼界,嚐嚐唔同嘅滋味🤤👍💯。如果你都係飲食愛好者,如果你都係想尋找一個有家鄉滋味嘅地方,呢間餐廳一定唔會令你失望。你一定要嚟試試佢哋食嘅車仔麵,味道真心真意🔝💕