2024-08-01 498 views
🏢 去左間專食雞煲火鍋嘅餐廳,餐廳樓底夠高,光猛猛嘅,感覺好寬敞,坐落得好舒適。一踏入餐廳,就會被濃濃嘅中式氛圍迷住,瀰漫住醇厚嘅火鍋,雞煲香味,煲湯、燒烤嘅味道飄逸而出,令人食慾大開。🥣 中式椰子雞煲入口即化,湯汁清香,椰香四溢,令人回味無窮。雞肉肥嫩多汁,軟滑彈牙,完全被椰湯包裹住,一口吞落肚,回味無窮。🦪 台山蠔肥美鮮甜,粒粒飽滿,經過慢火煮後蒸得恰到好處,肉質軟滑,入口即溶,汁香四溢,彈牙over over,實在太下飯喇!🥩 牛頸脊軟嫰鮮嫩,咬落去好滑溜,仲帶點大塊式嘅Q彈口感。配合餐廳特製嘅秘製醬汁,香濃醇厚,一點也不油膩,簡直完美配襯,真係無話可說!總括嚟講,呢間餐廳嘅火鍋實在太正,從餐廳裝潢到每道菜式都好精緻,CP值超高,落力推薦大家快d去試下啦! 💯💯💯😋😋😋
🏢 去左間專食雞煲火鍋嘅餐廳,餐廳樓底夠高,光猛猛嘅,感覺好寬敞,坐落得好舒適。一踏入餐廳,就會被濃濃嘅中式氛圍迷住,瀰漫住醇厚嘅火鍋雞煲香味,煲湯、燒烤嘅味道飄逸而出,令人食慾大開。