2019-06-26 55 views
今晚同朋友慶祝生日,特登上網搵左間有生蠔食既餐廳☺ 位置雖然有少少隱閉,但其實就喺加連威老道後面,方便得黎算是旺中帶靜👍🏻 餐廳比想像中大間,而且都好多人食😀主打海鮮拼盤,除左有既定既set外,都可以跟自己喜好嗌。店員會介紹下是日有咩當造既海鮮,又會建議一下份量,幾細心🤗海鮮拼盤🦐🐚自己點,當然係集齊晒我地鍾意既野食啦😍 有四款生蠔,由淡食到濃味,最愛Majestic! 好鮮甜🤩 仲有Scampi 同紅蝦🦐 肉質爽口,特別係紅蝦既蝦膏,好甜,令我地好難忘🤩原隻北海道赤貝好肥厚,一啲腥味都無咖🥳 而海膽好軟滑,夠鮮甜🥰松露忌廉炒蛋係僅僅熟嗰隻,所以滑得來仲會有少少流心既感覺👍🏻 黑松露味亦好香🤗法國鵝肝忌廉意粉鵝肝好厚🤣意粉係我喜愛既扁意粉,有咬口,幾好食

海鮮拼盤🦐🐚

松露忌廉炒蛋

法國鵝肝忌廉意粉
鵝肝好厚🤣意粉係我喜愛既扁意粉,有咬口,幾好食
  • 北海道赤貝
  • 生蠔