2018-08-28 24 views
成日食好野既朋友介紹我話呢間韓式炸雞🍗好食今日就同2個朋友去開中環就book位過黎試下!間店有兩層,我地三人坐下面~4人枱黎講佢地空間都算ok!上面幾大就唔知喇~6點黎到時間尚早,之後就陸續有人黎~打開menu,好吸引🤤 魷魚圈拼脆薯角,上到枱好新鮮熱辣🔥脆皮的薯角好香好鬆軟,無臭薯味!魷魚好香脆,不過感覺有點點炸過火😅熱帶風情薄餅,餅底係薄脆果種,我喜歡呀!味道就不過不失啦!拉絲芝士好足!多啲菠蘿就好啲!芝士忌廉粟米,又係邪惡芝士拉絲!記得趁熱食!凍左個芝士硬左就搞唔掂由於感覺焗雞無咁油膩,而且樣子吸引,最後就揀左樣子清新既蜜糖蒜香焗雞!開頭以為一片片果啲係蒜片,原來係粟米片😹 不過隻雞本身既蒜香味都好足🤤咬落去,脆脆既雞皮加上甜甜既蜜糖~包住軟軟的肉,成個口都好香🤩真係好正!焗雞需時,所以係最後上~食到飽左先食😹所以剩左果啲帶返家食~返到去家人都覺得好正,唔怪得見到咁多人外賣雞雞啦朋友叫左佢地既手工啤酒ipa,喜歡啤酒既朋友可以trytry!佢地話幾香!我就麻麻地啤酒😹 試左蜜桃水果茶,唔太甜,都ok! 蘋果特飲就大大杯,面盆咁大,仲有串糖!造型較浮誇😅岩小朋友!多啲朋友黎食會更好
成日食好野既朋友介紹我話呢間韓式炸雞🍗好食
打開menu,好吸引🤤
多啲朋友黎食會更好~可以試多啲唔同既野食🤣傾計又舒服
整體最喜歡係佢個焗雞,堅正🤤
每人食左$200左右~~咁我地都叫得多野食既

蜜桃水果茶
手工啤酒
蘋果特飲
2018-08-28
$200 (Dinner)
魷魚圈拼薯角
熱帶風情薄餅