2024-12-13
同老公去Airside食嘢,呢間pizza店我哋都食過返尋味,好食價錢又ok。Parmesan fries $75先嚟個小食,薯條外脆內軟又粗身,本來已經好好食,再灑上一啲馬巴臣芝士喺面,咸香咸香,更加食唔停口。Chicken Tikka Pizza $178Pizza係薄身微脆嗰一款,配上蕃茄醬同埋mozzarella cheese,雞肉少少微辣,搭配埋紅蔥頭好惹味。Tuscan Salmon Steak $178賣相都幾靚,三文魚厚肉,魚肉嫩嫩唔乾嚡,配上蒜蓉忌廉汁,好味一啲都唔腥。配菜仲有青瓜、黃青瓜、西蘭花同埋車厘茄添。Pesto Prawn and Cherry Tomato Pasta $148蝦好爽,大大隻,好足料。每條意粉都掛滿青醬汁,食落好順口,扁意粉口感好好,軟硬都好適中。Gelato $48最後甜品我哋揀咗一球雲呢拿味share ,好香,仲加左$8 upgrade waffle cone,好正,食得好滿足。
Parmesan fries $75
Chicken Tikka Pizza $178