2024-10-01 119 views
🍂 **蛇膠參滋補專門店** 🍵隨著秋風起,正是補身的好時候!我最近試咗蛇膠參滋補專門店嘅套餐,實在令人驚喜。套餐優惠價$198(原價$228),性價比超高!✨套餐包括一碗秘制太史五蛇羹,味道鮮美,湯頭濃郁,令人回味無窮。如果想要更豐富,可以加大$25,仲可以追加花膠絲或者海參絲,價錢都只係$18,真係非常划算!🥢另外,還有一客臘味糯米飯,配上焦底的煲仔飯,香氣四溢,讓人忍不住多吃幾口。🍚 而花旗參燉海參,鮑汁花菇扣水魚裙邊,味道鮮美,營養豐富,真係非常滋補。最後,搭配一客時蔬,讓整餐更加均衡。整體而言,這個套餐不僅美味,還非常適合秋冬季節滋補身體,值得推薦!👍**蛇膠參滋補專門店** G/F, 50 Yan Oi Street, San Po Kong
🍂 **蛇膠參滋補專門店** 🍵

**蛇膠參滋補專門店**