2024-10-02 386 views
今日黎到尖沙咀食燒肉放題!環境都幾舒適,適合同朋友聚餐食放題最緊要任飲任食,呢個價錢仲有刺身食,好抵坐底估唔到仲有得好似以前食放題咁寫紙仔落單,幾過癮第一輪就緊係叫左刺身先啦,我地食左三文魚、馬刀背、八爪魚同埋甜蝦,整體都好新鮮,最好食係馬刀背,咬落好爽脆,三文魚都好食,都肥美然後當然係食燒肉啦,個爐火力都夠猛,燒好快就一輪,我地首先食左黑毛和牛,呢個真係無得輸!牛肉質地非常滑嫩,油花分佈得好均勻,咬落去肉汁四溢,完全唔會油膩!另外仲有安格斯牛仔粒都好推介,肉質一樣好鮮嫩,配埋少少鹽同胡椒,味道絕配,比較特別既有蕃茄牛裡肌,好重蕃茄既酸味搭配牛肉,增加咗層次感,令整體味道更清新。除左牛, 仲有好多雞肉既選擇,雞腿肉就正常水準,雞翼反而有好多唔胎口味, 值得試下如果唔夠飽既仲有D熱食同炸物可以叫最後,當然食番個燒菠蘿,燒完菠蘿既甜味出曬黎,正!
今日黎到尖沙咀食燒肉放題!環境都幾舒適,適合同朋友聚餐
放題最緊要任飲任食,呢個價錢仲有刺身食,好抵

坐底估唔到仲有得好似以前食放題咁寫紙仔落單,幾過癮

如果唔夠飽既仲有D熱食同炸物可以叫

最後,當然食番個燒菠蘿,燒完菠蘿既甜味出曬黎,正!

2024-09-29