2018-03-29
火鍋店成行成市,最尾都係選擇呢間滾得囍宮廷火鍋,佢哋位於地鐵站附近,非常方便。花膠雞湯底係我過嚟呢度嘅主要原因,果然不負我所望,湯底雞味濃郁,色澤金黃,花膠分量極多,而佢哋用嘅雞烹調得非常滑溜,真心非常推介。另外點了牛拼盤,包括有安格斯、牛肉本地手切牛肉、澳洲m8和牛等等, 無論賣相,口感,味道亦都非常出色,安格斯油脂分佈平均,牛肉本地手切牛肉肉味超濃,澳洲m8和牛立即比下去。另外餃子拼盤也是一個不錯的選擇, 特別推介黑松露餃, 非常香口。特別一提,木瓜雪耳糖水不另收費,為這一餐豐富的晚餐畫上一個完美的句號。環境舒適,坐位闊落,因為我哋去的時候大約九點鐘 ,人不算太多。
Other Info. :
木瓜雪耳糖水不另收費,必食。