2022-05-11 167 views
 本身係一個鍾意食蛋包飯既人,亦都食過唔同餐廳既蛋包飯,但係呢間既蛋包飯竟然可以賣到超過200蚊一碟,好奇心驅使下,去試左一次,冇諗過咁貴都仲有咁多人排隊食😳鋪頭主要就係食蛋包飯、咖喱飯、仲有各式小食同埋鐵板料理。食完之後覺得,好食係幾好食既,但好食到比我一種wow超曬班既感覺,200幾蚊真係太貴,食過一次之後唔會再食🙈   1⃣️滿天星肉汁漢堡扒蛋包飯($238) 呢個算係佢地既招牌菜,首先蛋包飯既蛋係真係靚既,色澤望落已經同出面一般蛋包飯唔同,食落都有蛋香同埋算嫩滑既,用既係蘭王蛋👍肉汁係用酒同牛肋骨熬製,食落味道幾香,不過有啲鹹。漢堡扒好厚,食落牛味好重,都幾juicy😋蛋包飯用既係炒飯,係茄汁底既,配上菇、火腿、粟米、帶子、蝦、青豆炒埋一齊,味道都幾好,就咁食都已經幾好食。不過overall覺得呢個價錢實在太貴🤔  2⃣️滿天星肉汁忌廉蟹肉餅蛋包飯($208) 忌廉蟹肉餅淋上左茄汁,茄汁係偏抽身偏酸既,蟹肉餅炸得好脆,真係食到絲絲蟹肉🤤中間既部分係軟心幼滑既忌廉,幾好食~  、

1⃣️滿天星肉汁漢堡扒蛋包飯($238)

滿天星肉汁漢堡扒蛋包飯

2⃣️滿天星肉汁忌廉蟹肉餅蛋包飯($208)
滿天星肉汁忌廉蟹肉餅蛋包飯