2019-06-07 153 views
今日約左客食飯老闆叫我話事,腦根急轉彎就想起彌敦道 726號 DOUX,之前食過二次水準不錯,而且餐廳頗有年輕格調,簡單舒服境觀開揚就這間喇!大家都點好自己心水午餐,先來客餐湯。🍴粟米忌廉湯啖啖幼滑濃度適中,仲有粒粒脆口粟米好喝。鴨胸沙律清新又爽口最適合炎炎夏日。🍴甫燒原條鰻魚、配玉子飯 $118這份是我是日午餐,賣相漂亮先來一片腌蘿蔔勁開胃,酸甜爽脆可口,再來一片甫燒鰻魚,滑口魚脂啖啖滋味,配一片蘿蔔有清新減膩平衡口感 perfect。👍🍴8oz 澳洲西冷 $118老闆同客都叫了🥩西冷牛扒,他選擇食 7 成熟,我試了二件感覺充滿牛香味,見他們大口食啖啖肉應該無得輸,仲有個配菜薯蓉超滑,簡直滑不溜口,個客仲讚無介紹錯添!👏我個人就比較喜歡 5 成熟😋🍴香濃咖啡晚上攞酒杯傾生意,日間就攞住咖啡杯☕️慢慢傾住先喇!🤣午市餐牌款式同選擇頗多 👍,款款都想食😆!

大家都點好自己心水午餐,先來客餐湯。
🍴粟米忌廉湯
啖啖幼滑濃度適中,仲有粒粒脆口粟米好喝。

鴨胸沙律清新又爽口最適合炎炎夏日。
清爽開胃👍

🍴甫燒原條鰻魚、配玉子飯 $118
賣相吸睛

🍴8oz 澳洲西冷 $118

我個人就比較喜歡 5 成熟😋

🍴香濃咖啡
晚上攞酒杯傾生意,日間就攞住咖啡杯☕️慢慢傾住先喇!🤣
👍

午市餐牌款式同選擇頗多 👍,款款都想食😆!
2019-06-04
$120 (Lunch)
賣相吸睛