2023-06-13
兩星期前book咗枱,book咗6:30,6:20上去等,見到超級多人,因為出升降機嘅位置比較細,好不容易行到去職員嗰邊,同佢講book咗枱。職員都有禮貌咁回答,請喺另一邊排隊。我心諗,book咗枱都仲要排隊,所以行埋一邊就算。點知6:30,真係由排隊嗰條隊開始,原來超級多人都係book咗6:30。夠鐘職員就逐一帶入去,都算好快有座位。出面有熟食,有少量海鮮,冷盤,沙律,水果,甜品,有好多種唔同嘅飲品。有日本酒,咖啡茶,汽水,盒裝飲品,椰青水,自家製花茶,飲品真係超多選擇。Order既食物再正好多,所以建議唔洗攞出面食物,可以食左order既先😀日本放題,點都要嚟一盤是刺身先,壽司普通,叫左鵝肝壽司,普通啦⋯⋯鮑魚好味,天婦羅好味,羊架都正,稍為略嫌佢太大嚿,食一件就開始飽。壽喜鍋都正,不過真係要多人先食到,兩個人太飽食唔到一鍋。 有Häagen-Dazs雪糕,仲有其他雪條,都算多選擇。總括黎講都好滿意,落左單,食物好快送到,質素又幾好,價錢唔算太貴。值得一試。最後一提,食完走人時,幾部升降機都爆滿,要等升降機去商場都唔係咁易,我地最後都係行樓梯。如果有長者,或輪椅人士,就要留意。