2018-08-01 1280 views
同爸爸二人到百悦坊二樓嘅 開飯,哩度主打丼飯,有刺身,天婦羅, 牛肉,豚肉, 咖哩等唔同配搭嘅丼, 每份丼都有一個主菜,麵豉湯 ,沙律 组成一個套餐,昜可自選丼配搭,好多選擇!爱食飯同刺身嘅爸爸係最啱!今日天氣炎熱,我哋揀左個海膽丼同刺身食,(凉浸浸)食得好舒服! 最重要係 好食兼抵食!!原板海膽丼套餐,原价 $ 198現做紧半价! 即Order番個喇!!$ 98好抵食!!啲飯可以免費添多一次,所以我哋order一個丼套餐都夠曬飽!佢地係採用日本米嘅,所以啲飯真係好好食!海膽细细粒但好鲜甜,愛吃膽嘅爸爸已經覺得好滋味!好滿足!!沙律菜夠新鲜!醋醬汁酸甜好清新!'味噌湯唔會好咸,再加四款刺身……三文魚6片,油甘魚6片,帆立貝6片,甘海老( 甜蝦 )四隻 每款都係 $ 48好抵!!好新鲜呀!油甘魚 晶瑩剔透!甘香肥美!三文鱼同甜蝦鲜甜嫩滑!帆立貝爽甜!两父女 大快朵耳超滿足的一餐!汽水$12
同爸爸二人到百悦坊二樓嘅[大丼屋] 開飯,哩度主打丼飯,有刺身,天婦羅, 牛肉,豚肉, 咖哩等唔同配搭嘅丼, 每份丼都有一個主菜,麵豉湯 ,沙律 组成一個套餐,昜可自選丼配搭,好多選擇!
爱食飯同刺身嘅爸爸係最啱!

原板海膽丼套餐,原价 $ 198
現做紧半价! 即Order番個喇!!$ 98
好抵食!!

海膽细细粒但好鲜甜,愛吃膽嘅爸爸已經覺得好滋味!好滿足!!

沙律菜夠新鲜!醋醬汁酸甜好清新!
'
味噌湯唔會好咸,

再加四款刺身……
好抵!!

好新鲜呀!油甘魚 晶瑩剔透!甘香肥美!

三文鱼同甜蝦鲜甜嫩滑!

帆立貝爽甜!

两父女 大快朵耳超滿足的一餐!

汽水$12

2018-07-31