2023-07-13
今日屋企人生日🎂,諗住帶佢去食好啲,上網搵睇見呢一間評價好高,就嚟試吓 ,最後呢間的確冇令我失望。首先係“烤原隻西班牙墨魚配墨魚汁意大利飯”(法式)真係好靚啊,整隻🦑墨魚烤得啱啱好,啦啦面好Q彈,再加上墨魚汁,真係好鮮味,唔使講都知有幾滿足啦。其次就係烤“西班牙八爪魚腳配蘋果沙律哈里薩”呢道菜烤得有啲焦,不過🐙八爪魚腳嘅肉質真係好juicy,加上蘋果沙律同哈里薩汁,口感真係好好味!再啱啱就係“慢煮美國牛扒配蕃茄醬意大利粉”🥩牛扒滑口又juicy,同埋蕃茄醬意大利粉一齊食,真係夾得啱啱D啊!最尾就係🥗“牛油果沙律配熱情果醋汁”啦,沙律好新鮮,加上牛油果好creamy,好開胃又健康呀!熱情果醋汁都唔錯,啲酸酸地令到沙律更加開胃呢!不過,呢度嘅食物價錢說少少貴 但我覺得物超所值,整體黎講,環境好,員工都好nice,推介啊!✔️✔️
真係好靚啊,整隻🦑墨魚烤得啱啱好,啦啦面好Q彈,再加上墨魚汁,真係好鮮味,唔使講都知有幾滿足啦。 其次就係烤“西班牙八爪魚腳配蘋果沙律哈里薩”
呢道菜烤得有啲焦,不過🐙八爪魚腳嘅肉質真係好juicy,加上蘋果沙律同哈里薩汁,口感真係好好味! 再啱啱就係“慢煮美國牛扒配蕃茄醬意大利粉”
🥩牛扒滑口又juicy,同埋蕃茄醬意大利粉一齊食,真係夾得啱啱D啊! 最尾就係🥗“牛油果沙律配熱情果醋汁”啦,沙律好新鮮,加上牛油果好creamy,好開胃又健康呀!熱情果醋汁都唔錯,啲酸酸地令到沙律更加開胃呢!