路過旺角廣華醫院對面見到又開左間新既飲品店加入戰團!咁岩係附近食完小食又有d口渴,決定買杯野飲下,順便試試呢位新力軍「渾喆」~飲品選擇都唔少呀,而我就比純·鮮果茶系列吸引左~ 自己本身好芒果,所以唔駛諗咁多,要左杯「原隻芒果茉莉綠茶」❤️ 要左大杯,比其他飲品店既大,隻杯差唔多有我前手臂咁長!野飲底部係芒果切粒,另外一部分芒果就連埋冰、茉莉綠茶一齊打碎~ 店員細心提我先輕輕攪勻再飲😉 第一啖飲落口就食到芒果肉,有芒果香味😍 之後茉莉綠茶既甘香茶味亦都慢慢滲出黎~ 好飲呀😋 而且亦都飲得出真係100%純鮮果,唔會有個種人工水果既甜味!另外店員仲準備左一小杯一小杯既黑糖珍珠烏龍鮮奶茶比人試,所以我都拎左杯😝 個奶茶都幾香滑,而且無個種死甜味~ 👍🏻其實menu上面仲有好多款我係會想試既,之後行過再飲下先~ 😊P.S. 自己帶杯會減$2~

飲品選擇都唔少呀,而我就比純·鮮果茶系列吸引左~

P.S. 自己帶杯會減$2~
TakeAway