2012-11-20
11月12日有朋友生日訂左位嚟呢度食生日飯,我地五個人,問了幾次先俾水,但要暖水佢俾左熱水,好熱添呀!! 服務欠缺誠意呀!睇下餐牌先,研究一輪後,我地點左:麵包配黑醋及OLIVE OIL一齊食,麵包OK,唔算好鬆軟.每人一碗洋蔥湯,係好失望的一碗湯,面有一件麵包及芝士,但芝士太大舊,食得有點難度,洋蔥湯好重味,真的有好多洋蔥,但係好好好咸呀!! 完全食唔到洋蔥既鮮甜道呀,大家一致認為係過咸煙三文魚凱撒沙律,呢個好味,我鍾意食三文魚,所以好啱口味,凱撒沙律味道配撘得幾好,唔會太咸,有些麵包粒,芝士好香的牛柳,呢個好味,七成熟,牛柳好淋好入味,完全唔會有根的,咬落口即溶既咸覺,配菜的薯蓉都好香口.巴拿馬火腿芝士PIZZA,芝士既味道好香,PIZZA好薄身,上面有些巴拿馬火腿,好薄好香,還有些沙律菜係面,唔知係咪火箭菜,咁既配撘又幾好喎,加埋一齊食口咸好GOOD.大蝦墨魚麵,好彩呢個麵唔係墨魚汁,唔係食到個口黑晒,大蝦煎到好香好味,彈牙爽口,墨魚麵都好好味,唔會太硬,啱啱好呀.朋友一早訂左一個梳乎里作為生日蛋糕,我們另外叫左一個意大利芝士蛋糕一齊食.梳乎里刻左生日快樂字眼架,好有心思,係原味
睇下餐牌先,研究一輪後,我地點左:
梳乎里刻左生日快樂字眼架,好有心思,係原味,好香雞蛋味,加埋D煉奶一齊食,好味喎,雖然感覺係好似冇食過嘢咁,因為好似食左空氣咁.但係我鍾意食呀.
意大利芝士蛋糕都好軟身,好香酒味,唔會好甜,GOOD
整體感覺都好好既一餐生日飯,環境唔算大,不過都幾舒服的.