2024-07-29
我生日呀🤓🤓🤓 我男朋友👫帶我食好西😀😀😀 我地預先訂座,有得坐前板,可以睇住師傅喺我地面前烹調各款生鮮食材😊😊餐廳有二人餐、四人餐和單點美食,我地點咗$888一位的秋田二人前套餐,有不少食物,不怕吃不飽🤭🤭秋田二人前套餐季節沙律🥗- 沙律菜非常新鮮,爽甜,配上芝麻醬和爽口蒟蒻,非常開胃鮮活時令龍蝦- 龍蝦🦞好新鮮生猛,有成隻手臂咁大隻🫢🫢真有驚喜,師傅燒龍蝦的表演很療癒,大家一定要專心睇睇😄😄原隻鮮活南非鮑魚- 真係鮮活🙂↕️🙂↕️好鮮甜美味😙😙季節時令海鮮(北海道帶子)- 極大粒!又厚身!香煎後外層微脆,入面鮮嫩,配上紫蘇葉、蘿蔔和紫菜一齊食,感覺更昇華☺️☺️西京銀鱈魚柳- 套餐本身係鵝肝,但我唔係好鐘意食,問咗師傅就將呢度菜改成西京銀鱈魚柳,師傅把魚柳燒到外脆內軟,岩哂我胃口!鹿兒島霜降和牛薄燒卷鹿兒島霜降和牛厚燒- 和牛油花好美😉 厚和牛和薄和牛燒卷配上芥末、蒜片、岩鹽和鹽昆布,配搭起來多種嘗試,非常滿足😌秋田炒飯- 炒飯有穫氣,粒粒分明, 配料豐富,有櫻花蝦、煙肉、蛋和香蔥,非常惹味。😊炒野菜龍蝦清湯精選甜品- 即製紅豆包😙😙鍾意甜食嘅大家唔好錯過🙂↔️🙂↔️- 仲有雪糕球,是
我生日呀🤓🤓🤓
秋田二人前套餐
季節沙律🥗
- 沙律菜非常新鮮,爽甜,配上芝麻醬和爽口蒟蒻,非常開胃
鮮活時令龍蝦
原隻鮮活南非鮑魚
- 真係鮮活🙂↕️🙂↕️好鮮甜美味😙😙
季節時令海鮮(北海道帶子)
西京銀鱈魚柳
鹿兒島霜降和牛薄燒卷
鹿兒島霜降和牛厚燒
秋田炒飯
炒野菜
龍蝦清湯
精選甜品
- 即製紅豆包😙😙鍾意甜食嘅大家唔好錯過🙂↔️🙂↔️
- 仲有雪糕球,是日有紅豆和綠茶揀😌😌好滿足😉😉
秋田鐵板燒刺身專門店 (尖沙咀)
尖沙咀天文台圍8號1樓