2016-10-09
專誠為佢而寫我第一次食評!早餐時段去到 ,全間店3個人做野,廚房一個男人,沖飲品加收銀一個女人(老闆娘),一個後生仔waiter。全店大約36個位左右,當時大約一半滿。我落單後,你忙唔夠人我等唔緊要,但係我隔離左右兩張枱遲我十分鐘入黎落單都有飲品到先過我。老闆娘比飲品佢地後經過我時,我順便問問點解我乜都未有,佢話 等下得唔得呀!雖然都已經燥燥地,駛唔駛態度咁差呀。咁再等下啦,我黎食野唔係來嗌交,忍左佢。到隔離兩枱野食都上埋,我依然乜都無。我就問個waiter弟弟,點解我黎先到而家都乜都未有。Waiter弟弟去幫我望,見佢係收銀(收銀連水吧位)到幫我搵返張單比廚房,再拎2杯飲品比我,我問佢係咪漏左單呀,佢話係,好快。弟弟好有禮貌,我亦禮貌相待。誰不知,在收銀位的女人老闆娘見我同waiter 弟弟講野,佢竟然狠狠咁啤住我!!!我知佢聽唔清楚我們講咩,但我追過佢飲品,佢大概覺得我又在追單。食到一半隔離亦追單佢地又漏一個餐。你忙你人手唔夠係貴公司的問題,我亦不是等下會死,但你漏單我問你,你再話我再啤我真係不能接受!咁樣比人啤我都真係第一次!個女人一見到熟客就烚熟狗頭咁同人地笑,態度180度轉變
全店大約36個位左右,當時大約一半滿。
雖然都已經燥燥地,駛唔駛態度咁差呀。
咁再等下啦,我黎食野唔係來嗌交,忍左佢。
食到一半隔離亦追單佢地又漏一個餐。
個女人一見到熟客就烚熟狗頭咁同人地笑,態度180度轉變。
唔係要咩好service,態度唔係咁差囉,食物質素一般,但依餐真係背脊骨落,叫人點再幫襯!