2023-12-04 1038 views
我都好耐無打過食評,打呢篇純粹係想比店家睇,雖然我都知店家睇完都只會一樣,唔會改變任何事,但都可以比其他人知。我1點半坐低,因為我地兩個人,只係嗌好少嘢,所以好快用落單紙落完,大概7、8分鐘分鐘,好記得我地岩岩落完單,隔離枱一對泰國人就坐低左,開始研究落單紙。過左10分鐘左右,對泰國人都落單啦。(呢個係時間點!)我明點心要蒸,咁都可以比左嘢飲我先呀!我嗌左一罐可樂,同一杯胎菊茶(講明!係茶包!)我同阿姐講,可以比左嘢飲我先嗎?(此刻我都仲有禮貌)個阿姐居然同我講,話多單要沖。吓……茶包,要等……再過5分鐘,阿姐拎住一盤可樂同兩三杯茶包茶去到我面前,仲要同我講‘’你睇下幾多飲嘢要沖‘’,吓,阿姐,你玩我咩~可樂要沖架咩~跟著再等6、7分鐘先上到一碟凍既咸水角再過兩、三分鐘,隔離枱都同我地同時上點心,咁好明顯我地漏左單啦!!!!!漏單就漏單啦!認左咪算囉!同我講咩可樂要沖呀!我大概1點36分落單,正常比你3分鐘入機落單你張單顯示13:46先落到單,漏單既證據自己都打埋出黎啦~
我嗌左一罐可樂,同一杯胎菊茶(講明!係茶包!)

我同阿姐講,可以比左嘢飲我先嗎?
(此刻我都仲有禮貌)
個阿姐居然同我講,話多單要沖。
吓……茶包,要等……
跟著再等6、7分鐘先上到一碟凍既咸水角
漏單就漏單啦!認左咪算囉!同我講咩可樂要沖呀!
我大概1點36分落單,正常比你3分鐘入機落單

你張單顯示13:46先落到單,漏單既證據自己都打埋出黎啦~
2023-12-04
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)