2017-11-17 1385 views
今日同兩個女同事本身一齊去大王東街嘅一間Cafe食嘢,點知太多人,等左十幾分鐘都唔覺有任何一枱就黎食完😣😣於是就行過幾間舖,見到呢間餐廳幾有特色,平時又少食墨西哥菜,最緊要係唔使等位,又坐得幾舒服咁,就二話不說入咗去啦。呢間野嘅裝修好重Halloween主題,我以為係因為啱啱過完Halloween未轉裝修。但係同事話原來呢間野一年四季都係呢個主題😂😂😂每張枱上面都有擺墨西哥最出名嘅仙人掌同埋一啲Postcard介紹墨西哥嘅旅遊景點,又幾得意😛😝我同我同事都叫咗芝士豬肉卷配沙律。本身個lunch set可以配豆蓉加飯 或者 轉沙律。本身諗住食得Fresh啲就叫沙律,點知中伏😰個沙律一啲沙律醬都冇,啲沙律菜勁乾勁難入口,好後悔🤧而個芝士卷我哋加左牛油果酸忌廉sauce就好食左,如果唔加應該會好乾。另外,個wrap芝士味都唔重😢唯一值得一讚嘅係杯嘢飲! 我哋叫咗肉桂米漿,好香好甜,有啲似椰奶味,值得一試!最後一定要提嘅就係...個侍應笑容非常之燦爛同熱情!☺️☺️☺️☺️佢見到我隔離個同事食唔晒,特登行過嚟問係咪煮得唔好食,攞返啲feedback,幾有heart!

個沙律一啲沙律醬都冇,啲沙律菜勁乾勁難入口,好後悔🤧
芝士豬肉卷

2017-11-17
$120 (Lunch)