2024-05-08
🥢澳洲和牛牛小排放題🍽️壽喜燒同特濃沙嗲湯底✅ 美國Sf肉美國嚴選牛肩胛雪花分明 牛肉味濃 放入鍋度大約勺十秒 既食 正呀✅ 澳洲和牛小牛排🏆牛小排新鮮 肉味重 脂肪分布平均 牛肉非常之靚 呢個地方有牛肉的鮮嫩口感,同時又可以食到不錯的彈性 ✅特選美國牛肩肉我的最愛好嫩滑 脂肪平均 夠哂肉汁 ✅沙白 無沙 放哂d沙白去打邊爐 個湯底好鮮甜✅昆布漬雞肉 必點必點!好嫩滑 係雞腿肉黎架 醃到入晒味 追住食呀而佢都有唔同嘅海鮮味你選擇包括大蝦 沙白 帶子 青口 蝦滑 土魷等等 款式種類都好多可以俾大家慢慢食慢慢試 而自助區嘅食物都好豐富熟食區包括有日式炸雞 紫薯炸彈等等 而去蔬菜區嘅款式都好多包括有各種菇類 各種蔬菜蓮藕片豬紅等 而去。另外一個區域都會提供公仔麵烏冬有不同嘅魚類包包括牛丸,豬肉肉丸,墨魚丸丸,龍蝦丸芝心丸等等真係可以令你食到飽到抱住個肚走 甜品仲有得自制窩夫 🧇仲有朱古力味/牛奶味新地雪糕 🍦自己鐘意食咩點配搭 自己話事 📍大將 (旺角)旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place地庫FoodYum R1號檔
🍽️壽喜燒同特濃沙嗲湯底
✅ 美國Sf肉美國嚴選牛肩胛
雪花分明 牛肉味濃 放入鍋度大約勺十秒 既食 正呀
✅ 澳洲和牛小牛排🏆
✅特選美國牛肩肉
我的最愛好嫩滑 脂肪平均 夠哂肉汁
✅沙白 無沙 放哂d沙白去打邊爐 個湯底好鮮甜
📍大將 (旺角)