2024-08-28 387 views
今次帶媽咪去沙田食牛大人台灣火鍋吃到飽,呢度嘅火鍋放題選擇真係好多,中意食牛嘅我就揀左澳洲極上和牛套餐,已經包肉類、海鮮、蔬菜、丸類同飲品小食等,真係多到食唔完😆佢地嘅湯底同樣都有好多款,今期限定湯鍋有三椒酸菜鮮魚鍋同醍醐蕃茄酸辣鍋,但我怕辣所以就要左個眷村白玉酸菜湯,酸酸地幾開胃😚涼拌小食逢甲Q爽雞腳筋同陳醋涼拌黑木耳,兩款都酸甜酸辣咁同樣開胃😍主角點少得牛肉,套裝會送澳洲M9和牛牛丸,好爽彈多汁超有咬口💦佢地嘅和牛牛胸爽,口感出奇地爽脆,而且啖啖濃厚牛味🐮仲有美國SRF黑牛、安格斯特選牛板腱等都好滑嫩又重牛味,真係食到停唔到口🤤外面有個自助BAR都好多野揀,例如丸類、蔬菜等都係任食,海鮮都好新鮮,沙白大隻得黎又鮮甜,蝦滑都好彈牙,整體唔錯👍🏻飲品除左汽水同冷泡茶外,原來只要 Like & Follow 牛大人 社交平台就送金鑽鳳梨椰奶西一杯,飲落好似食緊糖水咁幾特別🥰甜品竟然係任食Dreyer‘s雪糕雪條,仲要有幾款口味可以揀,有開心果味、士多啤梨味等,超正❤️❤️比我發現到係Storellet成為牛大人餐廳會員,可以用200積分就可以兌換HOEGAARDEN蜜桃白啤酒🍺同蜜桃白啤酒雪

比我發現到係Storellet成為牛大人餐廳會員,可以用200積分就可以兌換HOEGAARDEN蜜桃白啤酒🍺同蜜桃白啤酒雪葩🍨,真係好優惠,下次我又去換先😙
2024-08-14
Type of Meal