2021-05-15 544 views
德美一直都好出名,如果晚市冇book位通常都有排等😂 以前試過佢哋嘅二人餐,$428 飽到上心口,啲嘢又好食👍🏻 今次都試試散叫其他嘢試吓,結果都冇令人失望☺️先試三文魚腩膽埋鮮帶子刺身!三文魚腩好鮮甜好肥美🤤 鮮帶子就爽身啲,但個人覺得唔算好特別,試一次就夠🤣蝦沙律入面有幾塊三文魚同其他刺身,隻大蝦好厚肉,加埋個好fresh嘅醬都唔錯,好開胃👍🏻呢個大蝦天婦羅4隻就要$96,但真係值回價錢! 隻隻蝦都好大隻好多肉,炸皮又薄🥰 剛炸好時一放入口真係好好食👍🏻之後講吓兩個卷物~ 兩份都份量十足! 炸軟殼蟹卷用曬成隻軟殼蟹,放入口時軟殼蟹仲係香脆㗎!如果牛油果再多啲就更perfect! 而吞拿魚蓉卷真係要極力推介俾大家!! 首先一上枱已經俾佢慷慨嘅份量嚇親😱 一放入口更加不得了😍 啲吞拿魚蓉嘅質感好似剛剛剁好咁,配上青瓜小卷真係好fresh好鮮甜好好食💕 我同朋友都一致認同下次要再叫呢個🤣最後又推介呢個澳洲海膽🤤 完全對得住$258 呢個價錢! 海膽非常鮮甜,入口即溶好似雪糕咁🥰 而且份量其實都唔少㗎!! 大家真係要試試!