2023-03-19 112 views
今晚同朋友happy hour完就睇下附近有咩食,中意食沾麵拉麵嘅我咁近當然試三田制麵所💙去到啱啱排第一,可能人手唔夠入面有位但門口都係要排隊,不過都唔係排左好耐🫠我哋嗌咗個二人餐⋯⋯🥢先嚟個濃香豚骨魚介沾麵🍜麵條較粗但煮得啱啱好,QQ嘅口感掛濃湯簡直正👍🏻🥢我朋友個特製拉麵都唔錯,麵條彈牙,加埋啱啱煮好嘅叉燒、蛋同蔥花,味道好正,一啖就夠滿足!🥢炸蠔同金獎炸雞都好好食,炸蠔外脆內嫩,炸粉唔會厚,啱啱好👍🏻炸雞皮脆肉嫩,味道香酥。炸紫薯薯餅就更加特別啦,炸得鬆脆,薯味香甜,非常好味!🥢小食有枝豆同冷奴(凍豆腐)總括嚟講,二人餐兩個女仔食份量食到好飽,抵食👍🏻呢間拉麵店嘅濃湯沾麵好好食環境都舒適
我哋嗌咗個二人餐⋯⋯

🥢小食有枝豆同冷奴(凍豆腐)

2023-02-28
Type of Meal