2019-04-20
米線陣 (金鐘)金鐘夏愨道18號海富中心地下B號舖-----米線自由選:係金鐘呢個美食沙漠 真係食咩都貴 好彩今近年開左呢間米線陣 好味之餘又愛惜住b仔個荷包😂米線陣選擇好多 所以成日食都唔會覺得好悶 淨係湯底都要起碼五種選擇 清湯 番茄湯🍅 酸辣湯 麻辣湯 擔擔湯底等 有時候仲會有期間限定ge 例如椰子雞湯 ~而b仔最愛ge就係花生味香濃ge擔擔湯底 材料方面 今次就試左黑醋豬軟骨同腩肉片 黑醋豬軟骨酸酸地 肉質半軟半硬 整得非常入味又開胃 正! 而腩肉片就清清淡淡 味道比濃味ge擔擔湯底掩蓋左 下次換換一個餸試下~-----👶🏻B仔整體評價:8.5/10個👍🏻👶🏻B仔抵食程度:8/10個👍🏻👶🏻B仔環境評分:7/10個👍🏻👶🏻B仔味道評分:8.5/10個👍🏻👶🏻B仔回頭機會:9/10個👍🏻-----#swallowhongkong跟住我一齊吞食香港啦!🤤#swallowadmiralty
金鐘夏愨道18號海富中心地下B號舖
👶🏻B仔整體評價:8.5/10個👍🏻