2023-10-28
因為朋友gathering,第一次嚟呢度食~我地食晚市,大約8:30pm差不多每枱都坐滿人,氣氛好熱鬧,環境都好乾淨😙 空間狹窄少少,可能因為張張枱都大,出入就要借下位咁😌要再次多謝朋友又搵到正餐廳,佢個瀨尿蝦炒腸粉&年糕雪糕係我最中意🥹🥹真係好好食!!豬膶炒蜆 ⭐️⭐️⭐️⭐️本身唔太食內臟,食落個豬膶好有油香味,重點係蜆肉!!好新鮮清甜,我食左十幾隻都有😂 料真係落得好足,老細一啲都唔吝嗇,蜆肉份量好夠,食得好過癮😙瀨尿蝦炒腸粉 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️推薦!!!I am 瀨尿蝦愛好者,超中意呢個,又香又辣,連白色果啲大蔥都炒得好好食!!雪糕年糕 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️推薦!!!!呢個年糕&雪糕combination 都比老細諗到,好佩服,真係好好味😍😍😍年糕係現場有staff 用pan 開大火燒,再落雪糕,口感一流,好正🥹仲有個酸菜魚都好好食⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️唔記得影相😂 佢唔似出面落化學料調味,佢就咁用原材料(蕃茄、酸菜、魚肉)煮,食落好香好舒服,我中意呢個健康版酸菜魚多過坊間酸菜魚😆😆😆
豬膶炒蜆 ⭐️⭐️⭐️⭐️
瀨尿蝦炒腸粉 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️