2022-08-30 167 views
之前見到有人介紹呢間cream tone 嘅cafe已經好鍾意佢哋嘅裝修,今次我係衝住佢哋期間限定嘅bagel嚟,因為係泰式奶茶口味勁吸引🇹🇭🍼🥯泰式奶茶麻糬Bagel配芒果乳酪醬 ($60)個Bagel俾我想像中冇咁濃泰奶味,口感亦唔算煙韌同比較硬身,但個芒果乳酪醬幾好味幾清新🥭🥑牛油果水波蛋配酸種麵包 ($88)味道不過不失,個蛋有啲過熟所以完全冇流心,同略嫌Sourdough偏硬~🍰海鹽芝士焙茶麻糬卷蛋 ($62)是日最愛係呢個卷蛋,焙茶味都濃加上麻糬幾煙韌,推介大家試下😋🍵Matcha Coffee Latte ($62)飲落去我覺得抹茶味同咖啡味都balance,幾特別,但定價就有啲進取🙈老實講其實有少少失望,因為食物比我想像中較失色同普通,不過環境都幾靚幾啱打卡,特別係門口位!

🥯泰式奶茶麻糬Bagel配芒果乳酪醬 ($60)

🥑牛油果水波蛋配酸種麵包 ($88)

🍰海鹽芝士焙茶麻糬卷蛋 ($62)

🍵Matcha Coffee Latte ($62)

牛油果水波蛋配酸種麵包
海鹽芝士焙茶麻糬卷蛋