2025-02-10 167 views
尋晚同朋友去灣仔睇舞台劇,完咗之後就去灣仔搵嘢食。見到呢間茶記環境幾舒服,又幾多人食,就決定入去試吓。我哋點咗幾個菜:- 焗鮮茄豬扒飯🍅🐷:焗得啱啱好,豬扒嫩滑,茄汁酸甜適中,好滋味!- 避風塘雞翼🍗:雞翼炸得香脆,醬料香辣惹味,非常開胃。- XO醬班球伴西蘭花🥦🐟:班球鮮甜,XO醬嘅味道豐富,西蘭花爽口健康。另外,小菜加$10轉套餐,有白飯同飲品,真係好抵!服務好,店員細心友善,令我哋用餐體驗更加愉快。值得一提係,星期日非繁忙時間都幾多人食,顯示呢度嘅人氣同受歡迎程度。☺️☺️整體嚟講,呢間茶記係一個不錯嘅選擇,無論係環境、服務定係食物質素,都值得推薦。大家可以試吓嚟品嚐一下!😊

我哋點咗幾個菜:
- 避風塘雞翼🍗:雞翼炸得香脆,醬料香辣惹味,非常開胃。

2025-02-09
Type of Meal