2020-05-13 3673 views
因為之前試咗呢間舖頭嘅海南雞飯 同飲咗佢嘅湯 覺得幾好食好飲 仲要唔貴 所以今日就再次幫襯 不過就想試下佢嘅其他餐睇完餐單之後就用咗whatsapp落單外賣今次試咗嘅係印尼炒飯 $50 入面有一隻太陽蛋 兩串沙爹雞串 少少酸青瓜 同少少蝦餅炒飯入面主要嘅配料有 麥豆 蝦米 同雞肉粒 食落有香料嘅味道 唔知點解仲好似幾有蝦味 不過就有少少油 都算合理 但配住啲酸青瓜嚟食咬完一嚿再食就好似無咁油 有少少少微辣 整體都唔錯 而雞串就每一啖都有好濃厚嘅香料味 而放係飯盒入面果陣個頭就點住些少沙嗲醬 美中不足嘅係蝦餅食落唔脆 感覺就好似有啲“通風”咗咁嘅感覺 麻麻地有機會可以再試下該舖頭嘅其他嘢 對於要求唔高嘅我性價比極高 屬於價廉物美 $50而言直頭係無得彈 如果有埋湯飲就perfect了

所以今日就再次幫襯 不過就想試下佢嘅其他餐
睇完餐單之後就用咗whatsapp落單外賣

美中不足嘅係蝦餅食落唔脆 感覺就好似有啲“通
風”咗咁嘅感覺 麻麻地

印尼炒飯

2020-04-28
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$50 (Lunch)
  • 印尼炒飯