2022-12-03 29 views
星期六晚唔想煮飯,同小魔怪係屋企附近搵野食,平時送小魔怪返興趣班成日都經過呢間尚夢茳煳,餐廳裝修後以全新形象示人,環境更舒適,座位更舒服,冷氣更充足,洗手間更雅緻,冬日限定皇牌推介有紅燒牛臉肉,外脆內軟,震撼味蕾🥰🥰🥰🌟海底椰雪梨燉赤肉湯做左媽媽之後有咩都係以小魔怪為先,煲湯都係以滋潤為主,所以我地叫左個燉湯,海底椰燉雪梨有滋陰潤肺既作用,呢啲天氣飲就最適合啦😍😍😍🌟美極香煎龍躉球 推介大家必點呢個香煎龍躉球,一客六件啖啖肉唔會有骨,魚味濃郁又夠新鮮,正💯🌟石榴果乾糖醋咕嚕肉 中菜我最鐘意食既就係咕嚕肉,加入石榴肉同菠蘿做配料,酸酸甜甜夠開胃👍🏻👍🏻👍🏻🌟茳煳炒飯小魔怪最鐘意食炒飯,我地就叫左餐廳既招牌菜茳煳炒飯,加左甜甜地既提子乾同鹹蛋黃粒,口感層次非常豐富😋😋最後店員送上奶黃糯米糍做甜品,為呢餐飯畫上完美既句號😚

🌟海底椰雪梨燉赤肉湯

🌟美極香煎龍躉球

🌟石榴果乾糖醋咕嚕肉

🌟茳煳炒飯

最後店員送上奶黃糯米糍做甜品,為呢餐飯畫上完美既句號😚