2024-12-14
✔️氣鍋雞,天氣而家開始轉涼,點少得養返個熱辣辣嘅湯,餐廳嘅湯係冇用過任何味精,所有嘅湯底非常濃郁嘅雞湯,而且佢有好多唔同嘅材料,本身就非常鍾意飲湯,所以覺得佢呢個做得非常出色!絕對唔會飲完好鹹,真材實料,非常好飲!✔️召通醬雞翼,第一次試呢一個醬,佢嘅味道係甜甜地,再加上少辣,作為小食嚟講呢一個味道,我覺得非常開胃,而且雞翼我哋有五隻,我同朋友本身我非常鍾意食雞翼,佢嘅味道配搭上幾好,鍾意食雞嘅朋友唔可以錯過,味道幾特別!✔️金獎涼白肉 • 原味, 佢嘅肥瘦嘅平均,而且唔會剩係得肥肉,所以整體上入口再加埋蒜蓉,我哋都覺得佢非常夾,佢都切得比較厚身,所以呢一份嘅份量我哋都覺得唔會話太少!所以呢一個價錢係同區來講絕對唔係話好貴 CP值幾高!✔️金牌小鍋湯米線,鴨紅,高荷片,嚟到呢一間專門食米線嘅餐廳點少得叫返碗米線食!佢個湯底係用自家製嘅湯底亦都唔會話好咸,味道整體上我覺得可以!好少餐廳用鴨紅,所以同朋友就選擇咗呢一個配料,入口都非常嫩,同米線嘅口感都幾夾,米線都唔會話住得太淋,整體非常挺身,鍾意食米線嘅朋友都可以試吓呢間餐廳!而且佢嘅位置非常方便係電車站隔離,如果搭地鐵嘅話就大概行3分鐘就可以
✔️金牌小鍋湯米線,鴨紅,高荷片,嚟到呢一間專門食米線嘅餐廳點少得叫返碗米線食!佢個湯底係用自家製嘅湯底亦都唔會話好咸,味道整體上我覺得可以!好少餐廳用鴨紅,所以同朋友就選擇咗呢一個配料,入口都非常嫩,同米線嘅口感都幾夾,米線都唔會話住得太淋,整體非常挺身,鍾意食米線嘅朋友都可以試吓呢間餐廳!而且佢嘅位置非常方便係電車站隔離,如果搭地鐵嘅話就大概行3分鐘就可以去到,下次如果喺呢一區返工都會再過嚟幫襯!