2015-08-18 1550 views
在灣仔住的, 應該不會不知道這間豪華咖啡茶廳~ 這間茶龐已有多年歷史, 裝修也很舊式, 和以前一樣沒什麼改變的~ 平常星期六, 日, 有時我都會叫外賣, 最常叫的就是豪華了~ 因為佢既送餐速度實在快得驚人~ 只需10分鐘就能送到府上. 當然我住得很近!今日叫了一個蛋牛治, 沙嗲牛腸蛋麵加杯凍冷茶和熱奶茶~ 真係叫完收左線後唔夠10分鐘就送到黎~ 沙嗲牛腸蛋麵 - 佢唔係用出前一丁, 唔知係咪用福麵~ 黎到都唔太淋~ 湯既味道濃, 牛亦好味好淋~ 總括黎講係正既~蛋牛治 - 份量不算太大, 但可接受. 蛋和咸牛肉既比例OK, 不過黎到個麵包唔知係咪索左D油, 淋左...其他都算好味~凍冷茶- 最中意飲舊式茶廳既奶茶, 有著傳統既味道. 茶味濃度剛好!

今日叫了一個蛋牛治, 沙嗲牛腸蛋麵加杯凍冷茶和熱奶茶~
真係叫完收左線後唔夠10分鐘就送到黎~

2015-07-03
Waiting Time
10 Minutes (Delivery)