2024-09-15 588 views
今日去咗一間叫「Sleepyhead」嘅小店,主打係三文治同咖啡。係星街呢度都比較CHILL,呢度裝修走簡約風,幾relax。佢店鋪個位置係轉角位,所以有啲位係面對街外,幾好;另外,佢有自家設計既T-Shirt同咖啡豆,可以飲完買。佢地有套餐選擇,幾好。我地叫左個叫 “港式魯賓三文治"同埋 "蔥油雞佛卡夏",天氣太熱,我地各叫咗凍美式咖啡,咖啡味道比較淡,唔會太苦。個”港式魯賓三文治”其實係牛肉,另加洋蔥粒,意大利青瓜,酸菜,車打芝士,千島醬同埋牛油菜,個包好豐富,好入味,配上鬆軟嘅麵包,食落唔會太膩。評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5而另一個三文治,"蔥油雞佛卡夏",佢有炸蒜,酸菜青瓜,個炸蒜要黎到即刻食,因為如果好似我影相耐左,就會 “淋” 左。評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5個人鍾意 "魯賓"多啲!咁逺黎到就想食多幾樣野,我地另外叫左 "金桔檸檬西多士",佢既西多好特別,加上金桔檸檬醬,酸酸甜甜,好味道。評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5總括嚟講,呢度嘅餐同氣氛都好適合慢慢坐低食返個靚早餐或者午餐,舒服嘅環境加上高質嘅食物,而且價錢算合理,$68-$98 就有一個質素唔錯嘅三文治餐。下次經過可以嚟!整體味道指
另外,佢有自家設計既T-Shirt同咖啡豆,可以飲完買。
評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5

評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5

個人鍾意 "魯賓"多啲!

評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5

下次經過可以嚟!

整體味道指數:😋😋😋😋/5

性價比:💰💰💰💰/5