連續第三個post係介紹打邊爐,越熱越想打邊爐,小編應該係黐咗線😂今次呢一間,真係唔係朋友介紹都未必咁易搵到,一嚟真係少去灣仔,二黎係樓上鋪🥹雖然係咁,舖頭都多人,因為真係好高質嘅港式火鍋,所有食材都好靚😋環境又舒服,服務態度又好😎.🥳起鍋二人套餐 $736事關唔想煩所以直接叫咗套餐,覺得呢個價錢都算幾抵食😎套餐包咗響鈴午餐肉(呢個好特別,而且係即食)、潮汕牛拼盤(牛肉好靚、而且擺盤好精緻)、時令菜拼盤、另外餃子同丸類各揀三款,每款兩粒🥰佢仲有一個水雲麵、小編同朋友都覺得呢個麵好好食,好彈牙爽口😌同埋最緊要嘅湯底都有好多選擇,我哋就揀咗有機薯仔蕃茄湯,裏面勁多大大舊嘅豬骨,真材實料🥺呢間真係小編近期食過最好食嘅一間打邊爐!.💰人均消費:~$400
🥳起鍋二人套餐 $736
💰人均消費:~$400