2023-11-26 142 views
📍祥香園餐廳 - 灣仔又到左我每日都諗嘅問題啦😂灣仔lunch食咩好呢?無目的地咁行行下嚟到一間特式茶餐廳🤔門面開揚光猛又有好多食客等緊😋咁我都唔執輸等埋一份先!睇左陣menu等左一陣間就有位可以入去坐低等食啦😋男人的浪漫餐 - $72薄切牛扒+腸仔福字麵(配火腿奄列&菠蘿油)熱奶茶雖然叫做男人的浪漫😂但係女人食都一樣咁浪漫😋今日想食好啲加左6蚊轉公仔麵🍜識食就一定落麻油先夠香㗎嘛!麵質可以自己選擇👍🏻我揀左爽口食落都幾彈牙!薄切牛扒大大塊🐮火腿奄列好多火腿餡😋仲有腸仔作為午餐好豐富👍🏻最鐘意個新鮮出爐菠蘿油😋牛油係菠蘿包入面溶溶地!菠蘿包脆皮新鮮焗起脆口!再飲啖香滑奶茶🤤雖然好邪惡不真好正😈返工咁耐第一次行嚟呢邊😳估唔到呢頭都有好多餐廳食肆👍🏻下次再帶同事嚟試埋其他野食先!📍祥香園餐廳灣仔灣仔道128-150號明豐大廈1樓B號舖
📍祥香園餐廳 - 灣仔

男人的浪漫餐 - $72
薄切牛扒+腸仔福字麵(配火腿奄列&菠蘿油)
熱奶茶

📍祥香園餐廳