2024-03-13
好耐之後見到呢間餐廳已經覺得好特別😳成間餐廳嘅牆壁都係黑白漫畫風仲要係人手畫的🖤🤍而餐廳都好好大仲要係寵物有好的,當日見到兩隻狗狗真的太可愛了🐶🐾🔺白酒忌廉牛油煮鮮青口配芝士多士 $138呢個真心有驚喜😳青口唔算十分大隻但幾肥美同好鮮甜係新鮮青口🤘🏻一碟有10幾隻青口就算自己一個人都可以食哂😆而醬汁唔係好重口味淡淡的白酒忌廉會重一點🫶🏻而汁入面還有青椒洋蔥蘑菇等等配料🫑🔺三色芝士焗香脆粗直薯條🍟 $78本身就好鐘意芝士薯條仲要係粗薯真係必叫🥰薯條都偏粗身的但未到最粗身個隻,薯仔比例也很多🍟而薯條有加粉所以就咁食都好有味🤭芝士係岩岩焗起的仲可以拉絲,份量也很多😙🔺蜜味沙嗲醬雞肉串燒(6串) $78雖然係西餐廳但沙嗲串也整得好好👍🏻雞肉冇任何的雪味同好嫩🐣而串燒本身也很夠味唔點沙嗲醬都可以,加埋當然更惹味✨🔺和風芝士玉子和牛漢堡配薯條沙律 $168和牛漢堡牛味偏重但羶味的🐄漢堡唔係全熟的大概7成左右但熟度係剛好的唔八唔過熟🔥漢堡配料有生菜,番茄,車打芝士同蛋絲,口感十分豐富🤍旁邊有胡麻醬沙律同粗身薯條🍟🔺京式烤鴨薄餅🍕$148完全就係扁皮鴨嘅pizza🤭每一塊都有大大件鴨肉加青瓜條🥒而醬汁
🔺白酒忌廉牛油煮鮮青口配芝士多士 $138
🔺三色芝士焗香脆粗直薯條🍟 $78
🔺蜜味沙嗲醬雞肉串燒(6串) $78
🔺和風芝士玉子和牛漢堡配薯條沙律 $168
🔺京式烤鴨薄餅🍕$148
完全就係扁皮鴨嘅pizza🤭每一塊都有大大件鴨肉加青瓜條🥒而醬汁就係扁皮鴨的醬汁再係上層佈滿芝士🧀完全係中西合璧嘅pizza,唔會覺得好奇怪,如果你鐘意雞扁皮鴨值得一試🤓
🔺富士芝櫻祭 $118
甜品的外表真係超級適合打卡影相📸係富士山外形綠茶tiramisu🗻表面係綠茶慕絲中間係蛋糕,配上旁邊的焙茶脆脆係夾的😉
🔺Ice Popcorn latte🍿$40
以身係焦糖爆谷但竟然係朱古力爆谷🍫latte 入面有爆谷的味唔會好甜又好夾👅
🔺Hot Chocolate $38
拉花嘅圖案真的超級得意🌨️朋友超級鐘意!!朱古力唔會好甜會有少少苦~
🤤好味度 : 8/10
🔙回頭率 : 7/10