2024-04-17 80 views
呢排朋友圈都好多朋友打卡呢間餐廳,所以今日都係慕名而來,試下呢個dinner set。食物方面,火山鍋****全部食材都好新鮮,而且擺盤都好整齊。白菜、椎茸、姬菇、金針菇都非常多,豬五花油花分佈好均勻,鹹香鹹香,點少少醬油更加好食。烏冬****好彈牙,而且有咬口,同其他食物都好夾。熊本阿蘇産 莫札特蔬菜究極水沙律****非常大兜足料。水加左鹽,味道更出。沙律醬既調味令到味道更加濃。天草直送 新鮮刺身盛合****甘海老反而多左一份獨有既清新,唔錯!我仲發現左,呢度既所有配料每日新鮮製作準備,絕對一絲不苟,真系良心餐廳啊。
烏冬****好彈牙,而且有咬口,同其他食物都好夾。