2023-07-26 1976 views
我老細唔響辦公室,同事們想食午餐火鍋,比較過幾間,最後揀了好呷,加-前價錢未夠-百。品質都超乎我哋expectation. 我點了最普通火鍋午餐,可以揀肉兩份,其餘食品和飲品任食,放飲品個雪櫃有三至四個六呎高雙門雪櫃,有台式冷泡茶、手搖飲品,其他罐裝飲品,食物選項多到不計其數。總括嚟講我只用「多」字來形容。湯底方面有兩款係唔需要加錢,其他就需要額外收費,如果要鴛鴦鍋就要加$50。我哋三個人每人都點咗2分牛肉,OK喎~上枱都仲係凍冰冰。每份肉有四件,而size都唔算細。而其他食物選擇多,台式貢丸、墨魚丸、甜不辣,和角色丸子包羅萬有,目不暇給。真係要俾個like!
食物選項多到不計其數。總括嚟講我只用「多」字來形容。
  • 酸菜湯底