當日是平日下午去,有六時前離席八五折優惠,盛惠$350一位,台式麻辣鍋入面既鴨血同豆腐任食,麻辣湯底藥材味濃,好香;番茄牛膝骨清甜,但應該味精落五少,湯底還有兩大舊牛膝骨,好軟霖,好正😍火鍋料方面,企鵝形墨魚丸好濃墨魚味,不過一隻隻企鵝係湯底浮浮沉沉真係有d恐怖😱烏雞卷五錯,有彈性;毛肚鵝腸棒棒糖精選牛肉都有d災難,尤其是精選牛肉,雖然係最平既一款,但都要百幾蚊,五洗en到咁掛😰鵝腸都係,淥十秒好似食緊橡筋,五好點珍珠奶茶好五錯,茶味好香食到一半店家還會送沙冰清清口,最後奉上梅子凍,梅子凍梅子味有d浮於表面,但茶味濃郁,ok,最後waitress仲打包左兩盒鴨血豆腐比我地,有得食有得拎😜總結:呢間火鍋店裝修有格調,野食裝飾有心機,打卡一流,湯底亦五錯,服務好好,可惜食材大部分普普通通,但我地都食得好開心,整體而言不錯味道:6/10價錢:5/10服務:8/10環境:8/10CP值:6/10
珍珠奶茶好五錯,茶味好香
味道:6/10
價錢:5/10