2023-04-27 38 views
【旺角•大將 】@taisyou.hk————————————————————————市中心被遺忘的地底日本放題,位於人氣商場 T.O.P 底層,主打和牛,座位寬敞,燈光光猛,環境乾淨,畀到你合符預期嘅享受。🍯|澳洲和牛小排放題|HKD 398星期一至四 150分鐘 五六日 120分鐘主打和牛 豚肉 雞件 擺盤精緻 肉質脂肪均勻 一人一鍋湯底選擇 我就揀左比較清甜嘅椰子雞湯 同埋 壽喜燒鍋 👍店鋪嘅職員都十分主動☺️ 個人推介建議叫帶子 沙白 花膠 呢啲海鮮 食落豐滿窩底 更為提鮮 。🙈餐廳設有自助吧 顧客可以自選唔同嘅蔬菜去點綴 比較欣賞有較多菌類 同埋有窩夫機可以自己DIY 另外甜品亦有雲呢拿味同朱古力味嘅雪糕 整體可以用合格黎形容😉
【旺角•大將 】@taisyou.hk
————————————————————————